10
 min timp de citire

Spunem START distractie la mare!

Publcat pe
October 14, 2024
Spunem START distractie la mare!
Hotel Savoy Mamaia

Savoy Hotel Mamaia declara oficial deschiderea noului sezon de vara! In luna iunie, vremea este din ce in ce mai promitatoare si, de ce nu, ideala pentru a petrece un weekend sau chiar o saptamana la mare!

Profita de prima luna din vara, cu temperaturi prietenoase care nu te vor topi si te vor face sa te simti excelent. Armonia gradelor celsius de un cald-racoritor iti va rasfata simturile.

Se spune ca bronzul de iunie este ideal pentru ca pielea ta sa prinda o culoare ciocolatie care sa reziste mult timp dupa terminarea sezonului. Nimic nu se compara cu ultravioletele din aceasta luna, tot mai prietenoase si indraznete.

Asa ca nu mai astepta. Rezerva-ti un loc la mare intr-un hotel de 4 stele, alegand oferta all inclusive irezistibila de la Savoy Hotel Mamaia.

O plimbare de dimineata la rasarit de soare, o relaxare pe sezlong la temperatura optima si o iesire la terase poate fi reteta ideala pentru a te incarca cu energie. Cu siguranta te vei intoarce mult mai in forma la activitatile de zi cu zi.

Totusi, trebuie sa stii ca la noi ai camere cu vedere splendida catre mare, unde te poti bucura de aroma cafelei de dimineata si fotografia frumusetea rasaritului. Totodata, vei savura mancaruri apetisante intreaga zi, de care iti vei aminti mereu atunci cand vei fi acasa.

Nu trebuie sa uiti de petrecerile din zona de la cele mai tari cluburi si terase din Mamaia. Poti alege sa iesi sa dansezi sau chiar sa iei parte la o petrecere tematica, special pregatite de acestia.

savoy mamaia cazino 2013
Plaja Hotel Savoy

Insa, daca ai ajuns seara la mare, iti sugeram sa profiti de o cina pe cinste, apoi sa te plimbi prin frumoasa statiune, vizitand si facand poze la frumoasele fantani din zona Casino Mamaia.

Asa ca, vara asta nu trebuie decat sa te hidratezi, sa te bronzezi, sa mananci cele mai delicioase preparate si, cel mai important, sa te distrezi la cote maxime, dansand pana dimineata!

Te asteptam la Savoy Hotel Mamaia, partenerul distractiei tale din vara 2013!

Vino la Savoy, situat direct pe plaja, unde marea iti este la doar cativa pasi distanta.

Te asteptam sa te bucuri de soare, nisip si valuri la noi, la Savoy, unde fiecare zi este o promisiune a relaxarii totale si a bucuriei!