4
 min timp de citire

Motive sa te indragostesti de O Zi de Vara la Hotel Savoy!

Publcat pe
October 14, 2024
Motive sa te indragostesti de O Zi de Vara la Hotel Savoy!

Intr-o zi de vara, atunci cand diminetile tarzii te prind in patul moale si razele blande ale soarelui se intrepatrund prin draperia de matase…atunci cand privelistea spectaculoasa de la balcon o surprinzi in obiectivul aparatului de fotografiat, iar zborul pescarusilor te poarta cu gandul la o iubire de-o vara…atunci cand gusti din tentatiile fierbinti si totul ti se pare de neuitat…atunci cand soarele arzator te imbratiseaza, iar apa cristalina a marii iti mangaie pielea incinsa…atunci se nasc iubirile intense si de durata.
O zi de vara la Hotel Savoy incepe intotdeauna cu un rasarit de soare impresionant. Vantul usor care sufla la tarmul Marii Negre, nisipul fin scaldat de valurile line, sunetul pescarusilor si mirosul unei dimineti calduroase, toate acestea alcatuiesc un peisaj mirific. Pentru un plus de savoare, preparatele delicioase si aromele imbietoare te poftesc la un mic dejun delicios. Dupa niste mici gustari si o delicata placinta cu mere si nuci, urmate de o cafea expresso sau un ceai, urmeaza o bine meritata baie in mare.

Hotel Savoy Mamaia

Sa te arunci in bratele valurilor linistite sau sa te lasi atins de razele stralucitoare ale soarelui, pe unul din sezlongurile special amenajate pentru turisti. Apa limpede a piscinei exterioare iti face cu ochiul si te hotarasti sa savurezi un cocktail rece la umbra unui parapleu. Soarele fierbinte si lenes care nu vrea sa se ascunda in spatele norilor pufosi te invita la o oaza de relaxare si confort alaturi de persoana iubita in lobby-ul Hotelului Savoy – Escape Bar.
Seara se apropie cu pasi repezi si tot asa se pierde din intensitatea caldurii greu de suportat. Promenada in aerul liber, sunetul valurilor marii si zambetul copiilor care te incarca cu energie pozitiva iti creeaza o senzatie de bucurie si voie buna.

Este atat de simplu sa te indragostesti de o zi de vara la Hotel Savoy! Frumusetea taramului de la mare, ospitalitatea si promptitudinea serviciilor si a personalului, precum si momentele de neuitat iti transforma amintirile in clipe vii pe care le retraiesti ori de cate ori ai ocazia.
Din pacate pentru fiecare dintre noi, vara dureaza doar 3 luni…

Vino la Savoy, situat direct pe plaja, unde marea iti este la doar cativa pasi distanta.

Te asteptam sa te bucuri de soare, nisip si valuri la noi, la Savoy, unde fiecare zi este o promisiune a relaxarii totale si a bucuriei!