5
 min timp de citire

5 motive pentru care trebuie sa vii de 1 mai la mare

Publcat pe
October 14, 2024

5 motive pentru care trebuie sa vii de 1 mai la mare

1. In apropiere de Savoy Hotel Mamaia, te asteapta peste zece dance-cluburi in care poti dansa pana in zori alaturi de gasca ta de prieteni. Fratelli, Ego, Bellagio, Princess si Crema Summer Club sunt doar o parte dintre ele!

2. Se preconizeaza a fi temperaturi mai mari de 25 de grade in weekendul de 1 mai deci, ia-ti costumatia de #plaja!

3. Cazandu-te la Savoy Hotel Mamaia esti la 5 minute distanta de cele trei festivaluri de muzica electronica de pe plajele din Mamaia Nord: Sunwaves 15, The Mission si Kudos Fest! 24 de ore din 24 de #megadistractie!

4. Intrucat esti cazat la malul marii, la Hotel Savoy, de 1 mai ai parte de cele mai frumoase inceputuri si sfarsituri de zi! Cine nu iubeste plimbarile pe plaja?

5. Orice tip de planuri ti-ai face de 1 mai, un element important al mini-concediului este cel culinar. Gratare, clatite cu ciocolata, fructe proaspete si sampanie…vis!

Transforma traditionalul mini-concediu de 1mai intr-una dintre cele mai fun vacante pe malul marii! Ia-ti gasca de prieteni si vino sa petreci in cele mai tari cluburi din Mamaia!

Toate detaliile de care ai nevoie ca sa pui in practica un plan perfect de distractie, te asteapta aici: http://bit.ly/Oferta1Mai.

Grabeste-te! Oferta Savoy Hotel Mamaia este in limita locurilor disponibile.

Vino la Savoy, situat direct pe plaja, unde marea iti este la doar cativa pasi distanta.

Te asteptam sa te bucuri de soare, nisip si valuri la noi, la Savoy, unde fiecare zi este o promisiune a relaxarii totale si a bucuriei!