Căutăm Beach boy/Pool boy

Cautam pool boy pasionat de bronz, soare, mare si buna dispozitie, sa fie gazda pe plaja pentru clientii hotelului nostru.

Acest post este pentru:

 1. cei care cred ca pot oferi romanilor o vacanta perfecta All Inclusive in tara lor;
 2. tine, daca esti o persoana despre care spun prietenii ca atunci cand vin in vizita la tine se simt ca acasa;
 3. cei care au un zambet molipsitor;
 4. cei care vor sa contribuie la imbunatatirea reputatiei turismului romanesc. 

Unde vei lucra:

Hotel Savoy, situat in Mamaia Nord, direct pe plaja.  

 Ai aici si link-ul pentru locatie.

Responsabilitățile tale:

 1. Atentia la detalii este foarte importanta in cadrul departamentului plaja si piscina. Cand spunem atentie ne referim la: rezolvarea nevoilor clientului, primirea si servirea clientilor de la plaja sau piscina;
 2. Comunicarea cu clientii fata in fata, presupune un ton placut, claritate in exprimare, rabdare si nu in ultimul rand, zambetul tau care nu trebuie sa lipseasca niciodata;
 3. De asemenea, ne asteptam ca informarea clientului sa fie una corecta, asta presupune sa cunosti in totalitate informatiile despre serviciile si facilitatile pe care le oferim la plaja si la piscina.
 4. In concluzie, cautam o gazda buna care sa ne reprezinte pe plaja sau la piscina. Un companion cat se poate de placut si serviabil pentru toti clientii hotelului Savoy.

De ce merită să lucrezi cu echipa noastră?

 1. Vei sti clar ce ai de facut si cum esti rasplatit pentru asta, salariile in compania noastra sunt primite la timp si intotdeauna pe masura muncii depuse.
 2. Vei primi intotdeauna claritate si sustinere. De aceea la fiecare inceput de zi are loc o intalnire cu toata echipa din departament, unde discutam rezultatele precedente, problemele intampinate si ne asiguram ca fiecare are resursele necesare pentru a-si face munca perfect.

Echipa ta:

 1. Vei lucra pe plaja sau la piscina, dar si in stransa legatura cu departamentul F&B.
 2. Adi va fi indrumatorul tau, dar si cel care iti va masura rezultatele. Despre Adi trebuie sa stii ca este cea mai dedicata gazda , extrem de loial, serviabil, gata in permanenta sa-si serveasca oaspetii, motivat intotdeauna sa-si atinga obiectivele. Face parte din familia noastra de multi ani si doreste, ca si noi toti de altfel, sa ramanem in sufletul clientilor care ne calca pragul.

Completează formularul de mai jos si aplică!

Daca te-ai hotarat sa aplici pentru acest post, vrem sa stii care sunt pasii acestui proces de recrutare:

Pasul 1. Trebuie sa completezi formularul de aplicare. Completarea iti va lua doar cateva secunde;

Pasul 2. Daca ai completat formularul si te potrivesti profilului pe care il cautam, vei ajunge sa ne cunosti. Te vei intalni cu Adi, Managerul plajei noastre;

Pasul 3. Daca interviul decurge bine, vei primi din partea noastra oferta de angajare si datele colaborarii;

Pasul 4. In prima ta zi de munca te va primi o echipa vesela si pregatita sa te ajute sa te integrezi cu succes in noul job.